Având în vedere că, în medie, stăm o treime din zi la locul de muncă, este important să petrecem acest timp într-un mediu sănătos, sustenabil și modern. Din acest motiv, proiectele inovative ONE United Properties au fost concepute plecând de la abordarea Live/ Work/ Play.

Ce înseamnă conceptul de Live/ Work/ Play?

Conceptul Live/ Work/ Play face referire la integrarea în proiectele inovative ONE United Properties a 3 elemente importante pentru un stil de viață contemporan, în care timpul este prețios: spații imobiliare cu apartamente și penthouse-uri moderne, spații pentru birouri sustenabile și nu în ultimul rând, spații dedicate vieții sociale, care includ cafenele, restaurante, săli de sport, baruri etc.

Care sunt avantajele abordării Live/ Work/ Play?

Abordarea Live/ Work/ PLay vine în sprijinul lumii contemporane care își dorește un stil de viață modern și confortabil atât acasă, cât și la locul de muncă. Iată care sunt avantajele proiectelor ONE United Properties care abordează acest concept.

Live

Prima componentă din abordarea Live/ Work/ Play face referire la stilul de viață care se bazează pe confort și facilități diverse, ușor accesibile. Iată 3 avantaje pe care această abordare le are asupra stilului de viață:

 1. Comoditate

Unul dintre avantajele majore ale proiectelor bazate pe abordarea Live/ Work/ Play este confortul pe care îl asigură rezidenților și chiriașilor săi. Pe lângă faptul că locuințele sunt inovatoare și au un design modern, acestea sunt construite și în imediata apropiere a spațiilor de birouri și a diferitelor facilități precum: cafenele, restaurante, săli de sport, spații verzi pentru relaxare.

 1. Oportunități diverse 

În proiectele ONE United Properties ai oportunitatea de a găsi proprietăți imobiliare potrivite fiecărui scop: fie că ai o familie sau locuiești singur și îți dorești să achiziționezi o locuință pentru tine, fie că îți dorești să achiziționezi un imobil cu scop de investiție, ai oportunități diverse din care să alegi.

 1. Apartenența la o comunitate

Dezvoltarea imobiliară care se conturează ca un oraș în oraș promovează sentimentul de apartenență la o comunitate și satisface această nevoie primară a rezidenților săi. Spațiile verzi și facilitățile sociale contribuie la dezvoltarea unei comunități deosebite, creând un real sentiment de conexiuni între rezidenți.

Work

Această componentă a abordării Live/ Work/ Play se concentrează asupra unui mod de lucru sănătos și vizează beneficiile de care se pot bucura angajații care lucrează într-un birou situat într-una din clădirile ONE United Properties. Iată ce avantaje oferă un mediu de lucru sigur și sustenabil:

 1. Siguranță

Clădirea One Tower este prima clădire de birouri din România care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction. Această certificare reprezintă cel mai înalt nivel care poate fi obținut de clădirile de birouri și este completată de certificarea WELL Health – Safety, prin care se confirmă sănătatea și siguranța chiriașilor la locul de muncă. Toate echipele care lucrează aici beneficiază de un mediu de lucru prevăzut cu sisteme performante de încălzire și ventilație, bucurându-se în același timp de un design atrăgător și confortabil al spațiului de birouri. Iată care sunt principalele beneficii ale clădirilor certificate LEED:

 • reducerea folosirii de energie electrică și a emisiilor de carbon;
 • reducerea consumului de apă;
 • folosirea de materiale sustenabile pentru construcție;
 • promovarea reciclării sustenabile;

 1. Creșterea loialității angajaților

Conceptul centrat pe comunitate, care stă la baza acestei dezvoltări imobiliare, oferă angajaților unui business o serie de facilități integrate cu spații verzi, dar și acces la restaurante și cafenele chiar în incinta ansamblului. Într-un context post-pandemic, toate aceste beneficii contribuie intens la menținerea angajaților buni în companie. În prezent biroul a devenit un vector care consolidează cultura companiei, susține socializarea și lucrul în echipă. Astfel, va crește gradul de implicare, loialitate și retenție a angajaților.

Având un birou situat fie în One Tower, fie în One Cotroceni Park, te asiguri că atunci când vin la birou, colegii găsesc un mediu sigur, creativ, relaxant, dar și stimulativ, în care să se poată manifesta și unde pot atinge potențialul maxim. Acesta este un spațiu potrivit fie pentru munca de la birou timp de 5 zile pe săptămână, fie pentru întâlniri ad-hoc între echipe, pentru brainstorming și socializare. 

Play

Cea de-a treia componentă a abordării Live/ Work/ Play se concentrează asupra timpului liber și asupra micilor detalii care conturează un stil de viață modern. Iată ce avantaje aduce această componentă atât pentru angajații care lucrează în birourile din clădirile ONE United Properties, cât și pentru rezidenți:

 1. Timp liber de calitate

Facilitățile integrate precum restaurantele, cafenelele sau spațiile verzi contribuie la o relaxare sporită chiar și în pauzele de lucru. Atunci când ai posibilitatea să iei masa de prânz alături de colegi într-un restaurant sau să te plimbi câteva minute înconjurat de verdeață, reușești să reduci nivelul de stres și să îți încarci bateriile pentru a finaliza sarcinile de serviciu.

 1. Bucuria de a avea un hobby

Hobby-urile unei persoane pot include, de exemplu, activitățile sportive sau vizionarea de filme. Astfel, atunci când ai acces facil la săli de sport, piscină sau cinema, îți este mult mai ușor să te bucuri de aceste hobby-uri. Acest lucru este valabil și în cazul celor care nu sunt rezidenți. După o zi agitată la locul de muncă, un film bun la cinema sau o masă la restaurant poate fi o oportunitate grozavă de relaxare alături de colegi. Acest lucru nu numai că ajută la consolidarea relației între colegi, dar crește și performanța la locul de muncă. 

Ce beneficii obții dacă îți localizezi biroul într-una din clădirile ONE United Properties?

Angajații care lucrează în clădirile ONE United Properties proiectate sub abordarea holistică Live/ Work/ Play beneficiază de facilități integrate, precum:

 • birouri inovative și sustenabile;
 • zone verzi cu piste de alergare în aer liber;
 • piscină;
 • restaurante, cafenele, baruri;
 • magazine și farmacii; 
 • cinema;
 • servicii de curățătorie/ spălătorie;
 • sală de gimnastică.

Toate aceste facilități se întind pe suprafețe desfășurate generoase, în care accesul facil și confortul se împletesc cu un design contemporan al spațiului de lucru.

One Cotroceni Park

One Cotroceni Park cea mai mare dezvoltare de regenerare urbană din centrul Bucureștiului, destinată să găzduiască o comunitate de oameni care trăiesc și lucrează împreună, unde toți rezidenții/ chiriașii au acces prioritar la numeroase servicii. Dezvoltarea se întinde pe o suprafață totală de peste 5,8 hectare și beneficiază de 3 parcări subterane, spații comerciale la parter, spații pentru birouri la primul etaj, apartamente cu grădină la etajul al doilea și penthouse-uri moderne la etajele superioare. Totodată, One Cotroceni Park se află în proximitatea comunității academice relevante pentru domeniile de afaceri: Facultatea de Electronică, Politehnică, dar și alte companii locale și internaționale de tehnologie, lucru care poate constitui un adevărat avantaj pentru afaceri.

👉 Descoperă spațiile de birouri disponibile în One Cotroceni Park proiectat sub abordarea holistica „Live, Work, Play” care promovează un mediu de lucru sănătos și un stil de viață modern.

One Tower

One Tower are o suprafață închiriabilă de 23.750 de metri pătrați și a fost conceput cu mare atenție la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor și confortabil pentru angajați, cu spații moderne, luminoase, cu sisteme performante de încălzire și ventilație. Printre beneficiile oferite de One Tower se numără ferestrele operabile manual, locuri de parcare și facilități pentru transport alternativ, dar și stații automatizate de biciclete. Totodată, forma regulată a proprietății permite o bună utilizare a luminii naturale și o planificare eficientă a spațiului de lucru, oferind în același timp o vedere unică asupra zonelor verzi din împrejurimi.

👉 Descoperă spațiile de birouri disponibile în One Tower, clădirea care răspunde celor mai exigente solicitări atunci când vorbim de un mediu de lucru sigur, sănătos și modern, datorită tehnologiilor folosite. Acest lucru este demonstrat de faptul că One Tower a obținut certificarea v4 LEED Platinum US Green Building Council Award, unul dintre cele mai mari ratinguri pentru performanța și impactul asupra mediului.

Sursa foto: freepik.com

Articole recomandate
(Visited 95 times, 1 visits today)